Contact

Wij van Leto Cosmetics zijn twee jonge ondernemers die het belangrijk vinden dat de klanten altijd een eerlijke prijs betalen voor hun cosmetica. Naast deze webshop bieden wij onze producten ook aan op verschillende markten in Zuid-Holland.

Omdat wij momenteel nog weinig hoge kosten hebben aan bijvoorbeeld dure reclames en veel personeel kunnen wij lage prijzen hanteren. Hiernaast heeft dit ook als voordeel dat wij direct contact met de klant hebben en dus een persoonlijke klantenservice garanderen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben kunt u 7 dagen in de week contact met ons opnemen en krijgt u direct reactie. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om direct in contact te staan met de klant.

Alle bestellingen worden dagelijks verpakt en opgestuurd naar klanten door heel het land. Dit doen wij met z’n 2e en doen dit zo zorgvuldig mogelijk om teleurstelling te voorkomen. Bestellingen in regio Rotterdam worden vaak binnen 12 uur zelf afgeleverd zodat u nooit zonder cosmetica hoeft te zitten.